Over OnsIk ben Frederik Soenen en samen met mijn vrouw Annelien Decadt verzorgen we de verkoop, plaatsing en service van de installaties. Hiervoor heb ik verschillende opleidingen doorlopen om zonne-energie installaties te kunnen en mogen uitvoeren. Met zowel de erkenning van installateur/elektricien voor de aansluiting, als die van dakwerker om het dak terug waterdicht af te werken. Ook de RESCERT certificering voor de plaatsing van zonnepanelen hebben we behaald. Dit is nodig voor de aanvraag van premies.

Reeds in 2005 startte ik samen met mijn vader (Danny) in Kortemark met het plaatsen van zonne-energie systemen. Toen mijn broer Kristof ook mee kwam helpen en wat later mijn andere broer Pieter, hebben we bewust besloten om verder samen te werken, maar met elk een eigen zelfstandige zaak. Zo startte ik in 2013 met het bedrijf Soenen ZDR.

Kristof legt zich ook toe op zonne-energie en Pieter zijn specialisatie is het plaatsen van warmtepompen.

Ook Annelien haar vader Elektro Luc Decadt uit Passendale plaatste de afgelopen 10 jaar heel wat zonnepaneelinstallaties.

Dankzij deze solide, familiale samenwerking met aparte onderlinge structuur kunnen we onze klanten vakmansschap aanbieden en voorzien van een goede service. Na 15 jaar in de sector actief te zijn, hebben we reeds een ruime en unieke ervaring kunnen opbouwen.